Opis forum
Witam, tak więc powstało nowe forum zrobione przeze mnie, dla Cafe się ono spodobało (to ja jestem tym ...)
Cafe mówił, aby ktoś zrobił ankietę, tak więc postanowiłęm ją zrobić!!
Czy wolicie to forum czy moje ( http://cafeotserv.xt24.pl/ )
Gdy wybierzecie moje forum obiecuję, że będę się nim opiekował należycie, będę dla was miłym i pomocnym Administratorem forum!
(Jeżeli się zgodzicie to zainstaluje później nowy szablon, bo ten zdeczka brzydki xD, ale taki co był na początku do wyboru wziełem!)
Piszcie w postach które forum się wam bardziej podoba! (będzie uczciwiej) Odpowiedź najlepiej uzasadnij!
osobiscie uwazam,ze obecne forum nie jest tak przejzyste i wygodne w uzyciu jak http://cafeotserv.xt24.pl/ . wolalbym to drugie ,poniewaz tutaj panuje ogolnie balagan
Warn za posta
Moderator
Cafe jak ci sie podoba tamte forum to wypad z tego specjalnie sie uczylem robic forum zeby ten ots nie byl taki biedny a ty tego nie doceniasz chcecie isc na tamte forum prosze bardzo bb
Ehh, strasznie nie czytelny szablon wybrałeś, radzę ci zmienić na bardziej przejżysty.
@2x up
No wiesz administrator, za bardzo to się nie postarał wcisnełął załóż forum, zmienił najbardziej podstawowe podstawy i podał adres...
A po za tym Tronk Maciek, to żałosne co powiedziałeś... To oczywiste, że należy wybrać lepsze forum...
Na razie 2:0 bo jak widać Tronk Maciek nie wyraził się jasno, zaś Cafe i Rasengan mówią, że moje lepsze...
@down
Mnie też, to jak? Czyje forum będzie
Ostatnio edytowany przez Vaizard (2008-01-29 10:19:13)
Mieliście zagłosować, a nie tłumaczyć ile czasu zajmie zrobienie forum ;s
@up to co teraz jest idzie w 10, a moje w 1h, krucej nie... Weś i napisz regulamin, wymyśl te wszystkie duperele, rangi, grupy etc...
Odświeżam i proszę ciebie Cafe o to abyś wyraził kture forum będzie funckjonować...
@down
Za dużo reklam, mało przejżyste, nie zrozumiałę nie kture działy np Piszcie o OTS, a dyskusje o OTS...
Brak regulaminu, wielu potrzebnych działów etc...
Ostatnio edytowany przez Vaizard (2008-01-31 09:13:25)
Użytkownik
heh